1051 Budapest, Október 6. utca 15. // Nyitvatartás: Hétfő - Vasárnap: 11.30-15.00, 18.00-23.00

Szilveszter - újévi menü
New Year's Eve - New Year's Day menu

2024.12.31-2025.01.01.

Menü

Üdvözlő ital

A SÉF ÜDVÖZLETE: Csülökkocsonya

Első fogás

  • Hortobágy Angus marhaoldalas, sütőtök, zsálya, fokhagyma, áfonya +2990 Ft

    allergének: 2,4,6,8
    Bor: Grál Zaziz Kékfrankos 2022 - 1.25 dl

VAGY

  • Korhelyleves, malaccsászár, tejföl

    allergének: 1*,2,4
    Bor: Somlókincse Pirosbakator 2022 - 1.25 dl

Második fogás

  • Hortobágy Angus bélszín, libamáj, szarvasgomba, burgonya +6990 Ft

    allergének: 2
    Bor: Gere Solus Merlot 2021 - 1.25 dl

VAGY

  • Malac porchetta, csicsóka, lencse

    allergének: 2,4,6,7
    Bor: Scharioth Chardonnay 2020 - 1.25 dl

VAGY

  • Tőkehal, "Kárpáti" ragu, hajdina +2990 Ft

    allergének: 2,4,5,6, 11
    Bor: Váli kéknyelű 2022 - 1.25 dl

Desszert

  • Pisztácia, csokoládé, gránátalma, kadayif

    allergének:1,2,3,9,10
    Bor: Béres Tokaji 5p.Aszu - 1 dl

PETIT FOUR: Sajttorta-golyó

3 fogásos menüsor (előétel vagy leves + főétel + desszert): 14.990 Ft
3 fogásos menüsor + borpárosítás: 25.990 Ft

4 fogásos menüsor (előétel + leves + főétel + desszert): 20.990 Ft
4 fogásos menüsor + borpárosítás: 34.990 Ft

1: Glutén, 2: Laktóz, 3: Tojás, 4: Szója, 5: Hal, 6: Zeller, 7: Mustár, 8: szezám, 9: mogyoró, 10: dió A *-al jelölt allergének kérés esetén kihagyhatóak az ételekből. Egyéb allergénekről érdeklődjön a felszolgálónál!

3 fogásos menü

Welcome drink

CHEF'S WELCOME: Pork knuckle aspic

First course

  • Hortobágy Angus beef ribs, pumpkin, sage, garlic, blueberry+2990 Ft

    allergens: 2,4,6,8
    Wine: Grál Zaziz Kékfrankos 2022 - 1.25 dl

OR

  • Souse's soup, pork belly, sour cream

    allergens: 1*,2,4
    Wine: Somlókincse Pirosbakator 2022 - 1.25 dl

Main course

  • Hortobágy Angus tenderloin, foie gras, truffle, potato +6990 Ft

    allergens: 2
    Wine: Gere Solus Merlot 2021 - 1.25 dl

OR

  • Porchetta, sunchoke, lentils

    allergens: 2,4,6,7
    Wine: Scharioth Chardonnay 2020 - 1.25 dl

OR

  • Cod, "Kárpáti" stew, buckwheat +2990 Ft

    allergens: 2,4,5,6, 11
    Wine: Váli kéknyelű 2022 - 1.25 dl

Dessert

  • Pistacchio, chocolate, pomegranate, kadayif

    allergens:1,2,3,9,10
    Wine: Béres Tokaji 5p.Aszu - 1 dl

PETIT FOUR: Cheesecake-ball

3-course menu (First course or soup + main course + dessert): 14.990 Ft
3-course menu with wine pairing: 25.990 Ft

4-course menu (First course + soup + main course + dessert): 20.990 Ft
4-course menu with wine pairing: 34.990 Ft

1: Gluten, 2: Lactose, 3: Eggs, 4: Soy, 5: Fish, 6: Celery, 7: Mustard, 8: Sesame., 9:hazelnut, 10: walnut. Allergens marked with an * can be omitted from food upon request. Contact your waiter for other allergens.

Foglalj asztalt

1051 Budapest, Október 6. utca 15.